BLOG

Kom igång

Sök fastighet och lägg till kartlager.

Play button

I Pattern hittar du Sökpanelen där du bland annat kan söka fastigheter och lägga till kartlager. Vi tar en lite närmre titt.

Sök

Med söket kan du lägga till filter, sökområde och kartlager i din karta. Du kan förstås också söka direkt på fastighetsbeteckning, gata eller en stad. I listan i sökpanelen hittar du de vanligaste filtren och kartlagren. Ett bra ställe att starta din utforskning! Kika på demovideon här ovanför så får du en känsla för hur söket funkar.

Filter

I Sökpanelen hittar du filter, som tex Byggår 1990-1995 eller Taxeringsvärde <90 000 000 kr, som du kan smalna av ditt sök efter fastigheter eller transaktioner med.

Sökområde

Med sökområden, tex Västra Hamnen eller Gamla Stan, bestämmer du var du vill leta.

(Tips: shift-klicka i kartan för att snabbt välja olika sökområden. Sökområden är mindre än en kommun, så zooma in lite. Tänk på att du behöver ha sökpanelen öppen för att välja sökområden)​

Kartlager

I Sökpanelen hittar du kartlager. Med kartlager, tex Översvämningsrisk eller Fastighetsgränser, lägger du till information i kartan. Det finns redan idag en mängd kartlager att utforska och vi lägger till nya allteftersom.

Ok det var kort om hur du söker fastigheter och lägger till kartlager. Är du intresserad av att testa Pattern? Scrolla ner och boka ett demomöte med oss!